Wat is dat eigenlijk, respect?

Wil je je minder irriteren? Ben je benieuwd hoe je er voor kunt zorgen dat je je energie behoudt? Respect is het antwoord. Respect voor jezelf, voor anderen en voor de rest van de wereld. En het gaat meer om het woord alleen.

Maar wat is dat eigenlijk, respect? En hoe krijg ik dat?

Ik vertel je hierover in dit filmpje en het komt ook aan bod in de NLP in een notendop trainingen.

Wat betekent respect voor jou?

Waardevol als je – hieronder bij Reacties – laat weten wat respect voor jou betekent.

 

Gratis tips

Wil je ook eenvoudig respectvoller naar jezelf en anderen zijn? Meld je dan nu aan voor jouw half uur gratis tips via Skype.

Heb je al training of coaching bij me gevolgd? Natuurlijk help ik ook jou graag!

Liever een afspraak maken?

 

Deel deze tips gerust!

Wil je de nieuwe blogs per e-mail ontvangen?

6 antwoorden
 1. Maria zegt:

  Ik heb respect voor jou, hoe mooi en natuurlijk je over dit onderwerp spreekt, voor de camera. Een echt NLP talent! Tegelijk heb ik daardoor ook weer respect voor mezelf, omdat ik nu weer even helder zie wat voor talenten ik zelf heb. Dank voor dit momentje ‘Take a little time for yourself’.

  Beantwoorden
 2. Henk Buren zegt:

  Mensen in hun waarde laten maar daar heb ik wel moeite mee als mensen discrimineren of andere mensen met opzet kwetsen of manipuleren
  Alleen hoop ik dat je camera het heeft overleefd.?
  Gr

  Beantwoorden

Het zou heel gaaf zijn als je je reactie achterlaat.

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *