Groeien en blij zijn met jezelf? Je wilt dus:

  • stoppen met jezelf anders voordoen;
  • af van onzekerheid, vermoeidheid of anderen beter vinden;
  • niet meer blijven hangen in dingen die niet werken;
  • beter communiceren;
  • meer uit jezelf en het leven halen;
  • groeien en jezelf verder ontwikkelen.

Daarom de 4-daagse NLP-training

De NLP in een notendop 1-training is de betaalbare manier om in kleine groepen (6-14 personen) in 4 dagen te ontdekken wat NLP voor jou kan betekenen.
En daarna? Je hebt de keuze om het hierbij te laten of om je nog verder te ontwikkelen in de NLP in een notendop 2 en 3-trainingen.
NLP in een notendop 1, 2 en 3 zijn onderdeel van de NLP Practitioner training. Wil je NLP volgen maar liever individueel? Lees meer over NLP 1 op 1. Wil je geen NLP volgen? Ik ben naast trainer ook coach; klik hier voor een goed gesprek.

Investering NLP in een notendop 1

Ik geef diverse trainingen. Wil je de investering weten van deze NLP in een notendop 1-training? Klik dan (geheel vrijblijvend) op de button.

Bij de investering inbegrepen:
• Koffie, thee, fruit en ander lekkers, lunch en cursusmap
• NLP (deel)certificaat

Inschrijven NLP in een notendop 1

Je wilt deelnemen aan mijn training, particulier of via je werkgever. Klik dan op de button om jezelf in te schrijven. Op het formulier kun je aanvinken of de training via de werkgever volgt of dat je zelf investeert. Nu nog even krap bij kas? Laat het me gerust weten, betalen in termijnen is bij Astrid Entius Training & Coaching gewoon mogelijk.

Bij de investering inbegrepen:
• Koffie, thee, fruit en ander lekkers, lunch en cursusmap
• NLP (deel)certificaat

NLP in een notendop 1

Trainingsdata

4-daagse NLP in een notendop 1 (basistraining)

• Donderdag 6 februari 2020
• Vrijdag 7 februari 2020
• Dinsdag 11 februari 2020
• Woensdag 12 februari 2020

Vanaf 08.45 uur koffie en thee, start training om 09.00 uur.

Meer informatie: NLP in een notendop 1

Een greep uit de positieve reacties van cursisten

Verhelderend, Duurzaam, Interessant, Rust, Pakkend, Enthousiast, Veiligheid, Leuk, Inspirerend, Leerzaam, Vertrouwd, Humor.

Kijk voor meer reacties op Referenties.

Bekijk mijn video over groepstraining

Esther de Koe

“Dankzij de NLP in een notendop 1-training kan ik bij een overtuiging het gereedschap gebruiken en heb ik beter inzicht in communiceren. Hopelijk kan ik ‘zachter’ met anderen communiceren. Wat ik anders ga doen is uitgaan van mijn versterkende overtuigingen en positiever in het leven staan. Daarnaast zal ik opletten hoe ik dingen zeg”

Peter Bruin

“De NLP in een notendop 1-training heeft mij veel inzichten gegeven in communicatie en waarom mensen reageren zoals ze reageren.”

Karen Hofstede

“De NLP in een notendop 1-training heeft mijn eigen kracht versterkt. Ik raakte soms uit balans en weg van wat mij sterk en vol vertrouwen maakt. Door de inzichten en hulpmiddelen voel ik dit weer sterker en kan ik verder om deze weer geheel te hervinden en in te zetten.”

Rob van den Dongen

“De NLP in een notendop 1-training heeft mij zelf inzicht gegeven en handvaten om belemmerende overtuigingen weer in balans te brengen en tools en tips gebruiken om anderen te kunnen helpen.”

Algemene informatie

Deze training is voor zowel zakelijk als privé, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Je zou bijna kunnen zeggen: voor wie niet?

Deze 4-daagse training is vergelijkbaar met het eerste deel van de NLP Practitioner-training en biedt een leerzame kennismaking met NLP. Het geeft je uitbreiding van je communicatievaardigheden en groei en inzicht in jezelf. Wanneer ook NLP in een notendop 2 en NLP in een notendop 3 met succes zijn doorlopen ontvang je het NLP Practitioner-certificaat.

Overige informatie
..

Trainingslocatie

Dorpsweg 32 A in Hensbroek (Noord-Holland, tussen Alkmaar en Hoorn).

Trainingsduur

De training bestaat uit 4 dagen, gaat van start om 09.00 uur en eindigt rond 16.30/17.00 uur

Groepsgrootte

We trainen in een groep van 6 tot 14 personen.

Vervolgtraining

Op deze training is een vervolg; NLP in een notendop 2 en NLP in een notendop 3.
De NLP in een notendop 1, 2 en 3-trainingen  zijn onderdeel van de NLP Practitioner (15-daagse NLP-training). Na het succesvol afronden van deze 3 trainingen ontvang je een NLP Practitioner certificaat.

Ook hierna valt er genoeg te leren: de NLP in een notendop 4, NLP in een notendop 5 en NLP in een notendop 6-trainingen.  Deze trainingen vormen samen de NLP Master Practitioner en na het succesvol afronden van deze 3 trainingen ontvang je het NLP Master Practitioner certificaat.

Betaalt de Fiscus mee?

Betaal je als particulier de training zelf, informeer dan naar jouw mogelijkheden voor persoonsgebonden aftrek. Bel gratis naar de Belastingdienst op telefoonnr. 0800 – 0543 of check de site van de Belastingdienst.

Voorwaarden

Indien je je aanmeldt voor deze training is het goed te weten dat je gegevens ook inzichtelijk zijn voor het secretariaat van Astrid Entius Training & Coaching. Voor de verwerking hiervan verwijs ik naar mijn AVG. Raadpleeg tevens mijn annuleringsvoorwaarden en FAQ.

Welke onderwerpen komen aan bod?
..

Oorzaak en gevolg

Roddelen/negatief praten of anderen de schuld geven zorgt voor achteruitgang; o.a. in stemming en in energie. Door zelf het heft in handen te nemen in plaats van wijzen naar een ander en/of negatief praten, kan je altijd weer verder. Mét behoud van een goed humeur en bijbehorende energie.

Communicatiemodel

Miscommunicatie kan veel onbegrip en stress opleveren. Dit model geeft inzicht in de totstandkoming van miscommunicatie, laat zien hoe je optimaal gesprekken kunt voeren en toont waar gedrag (frustratie, weerstand, blijdschap, motivatie enz.) vandaan komt en waar de sleutel tot verandering ligt.

Logische Niveaus

Dit model laat zien op welke “traptrede” gecommuniceerd wordt en op welke “traptrede” de ander communiceert en functioneert. Wanneer je niet op dezelfde trede zit kan irritatie en onbegrip ontstaan. Inzicht in deze niveaus geeft flexibiliteit in het voeren van gesprekken.

Vooronderstellingen van NLP

Dit zijn echte energiebespaarders. Het zijn aangename aannames die, wanneer ze geïntegreerd zijn, er voor zullen zorgen dat je minder snel oordeelt en mede daardoor krijgen irritaties veel minder kans. Hoeveel zal het bijvoorbeeld opleveren wanneer je er automatisch vanuit gaat dat mislukking niet bestaat maar dat het slechts feedback is?

Zintuiglijke scherpzinnigheid

Dit betreft het verschil tussen dat wat er daadwerkelijk gebeurt en dat wat iemand er onbewust van maakt. We interpreteren namelijk continu. Vaak zitten we er naast en dat is een grote veroorzaker van misverstanden.
Een bepaalde blik van iemand kan leiden tot de conclusie ‘ik doe het zeker weer niet goed’ zonder dat dat gezegd is. Dit is een vergissing met het nadelige gevolg dat je de vergissing ‘opslaat’ als jouw waarheid met alle nadelige gevolgen van dien.
Je leert je bewust te worden van dergelijke vergissingen én deze zo veel mogelijk te voorkomen.

Rapport (spreek uit rappoor)

Niet goed met elkaar kunnen opschieten of veelvuldig langs elkaar heen praten kan veel energie kosten en ergernis opleveren. Wat kan je doen om ervoor te zorgen dat je boodschap zo goed mogelijk overkomt? Rapport inzetten zorgt voor bereidheid om te kijken naar elkaars gezichtspunt, mét respect voor elkaars zienswijze. Gesprekken lopen vlotter en het onderlinge contact verbetert.

Representatiesystemen

We communiceren allemaal volgens onze eigen voorkeur. Wanneer de ander een andere voorkeur heeft dan jij, veroorzaakt dit onnodig langs elkaar heen praten. Je ontdekt je eigen voorkeur én leert tevens hoe je de voorkeur van de ander kunt herkennen en hoe je daar op aan kunt sluiten. Betere communicatie en meer begrip is het gevolg.

Submodaliteiten en veranderen van beperkende overtuigingen

Overtuigingen zoals ‘anderen zijn veel slimmer´, ‘ik ben onzeker’ of ‘ik ben niet goed genoeg’ kunnen enorm veel spanning veroorzaken en succes verhinderen. Deze tool laat op diep onbewust niveau de impact van deze vergissing – en dus de bron van deze spanning – afzwakken.
Door er een versterkende overtuiging aan toe te voegen (bijv. ‘ik ben goed zoals ik ben’) groeit het zelfvertrouwen.

© 2008 - 2019 Astrid Entius Training & Coaching | Dorpsweg 32 A, 1711 RJ Hensbroek | 06 34 54 06 83 | astrid@astridentius.nl
He gets, een pop-up
(maar wel een leuke)

♦♦♦

Klaar met jezelf wegcijferen?

Gratis Workshop:
En nu ik;
doen wat goed is voor míj

 

Dinsdagavond 12 november