Liefde sturen

Iemand die je niet snapt of iemand die niet meewerkt. Of iemand die je afsnijdt in het verkeer. Kan jij altijd rustig reageren of vliegen de verwensingen weleens de pan uit?

Lage energie

Als je je irriteert – of laat irriteren, want dat is het eigenlijk – kom je in een lage energie terecht, een lage frequentie. Waarschijnlijk heb je dat weleens gemerkt want het kan bijna niet anders of je voelt een reactie in je lijf. En dan niet eentje die je goed doet.

Lijf en gedachten

Elke gedachte die je hebt (en we hebben er zo’n 120.000 per dag!) heeft invloed op je lijf en je lijf beïnvloedt je gedachten. Dus wanneer je je laat irriteren, heeft dat een negatief effect op hoe je je voelt. Je gaat bijvoorbeeld je spieren aanspannen.

Na-ebben

Zo’n negatief gevoel kan dan ook nog eens lang na-ebben. En wat gaan wij bijzondere wezens dan vervolgens doen? We gaan aan iedereen die het maar horen wil en ook aan iedereen die het niet horen wil vertellen wat een ontzettend onrecht ons is aangedaan.

Negatieve energie

En bam: dan zit je niet alleen in de negatieve, lage energie maar je blijft er ook nog eens lang in omdat je op ‘repeat’ staat en je gedachten en hetgeen je vertelt steeds weer een vervelend gevoel veroorzaken.

En nu?

Wat werkt dan wel, vraag je je misschien af. Heel eenvoudig: Liefde sturen! ❤

Stel: je rijdt op de weg en iemand snijdt je af. Niet leuk en bovendien schrik je er waarschijnlijk van. Mogelijk ben je geneigd om diegene allerlei verwensingen na te roepen. Ik nodig je uit dat niet te doen en in plaats daarvan liefde te sturen. Wat ik bijvoorbeeld altijd doe in zo’n geval is in mezelf of soms hardop tegen die ander zeggen terwijl ik ‘m nakijk: Het kan niet anders dan dat jij lieverds hebt die van je houden en willen dat je veilig weer thuiskomt. Ik wens je een goeie thuisreis. Soms zeg ik daarbij: En ik stuur je liefde.

Beetje maf?

Klinkt misschien gek en een beetje maf? Dat mag. Maar wat houd je tegen om het zelf toe te passen? Kan je er daarna alsnog alles van vinden als je wilt.

Frequentie van chaos, pijn en angst

Stel je doet het niet, wat prima is natuurlijk als je daar voor kiest, en je gaat het ‘irritatiepad’ in, dan breng je jezelf in een lage frequentie. In deze lage frequentie ben je vatbaar voor ziektes en (meer) negativiteit).

Frequentie van volmaakte levensenergie

Wanneer je liefde stuurt, helemaal op jouw manier, dan kom je in de frequentie van volmaakte levensenergie. In deze frequentie zit liefde, zachtheid, heelheid, vrede, overvloed, verbinding, gezondheid enz. Wanneer je daar in zit, neemt je stress af en neemt je immuniteit toe. Dus dit is veel gezonder.

Aan jou de keus.

Je las een blog van mij, Astrid Entius

Reageren mag altijd (dat vind ik leuk!) en delen ook!
Schrijf je in zodat je de blogs per e-mail ontvangt.

Mogelijkheden zolang de maatregelen nog gelden:

1 op 1-training – 3 á 4 ochtenden individuele training, al dan niet d.m.v. een vast programma, gericht op jouw groei en wensen
Coaching – individueel – voor snel en effectief inzicht
Online coaching – ideaal als je eerst eens rustig wilt kennismaken

En verder:

Astrid, wie?
Wat cursisten ervan vinden

10 antwoorden
 1. Arjette zegt:

  Hoi Astrid, dit is een les die we geleerd hebben tijdens je cursus, een hele waardevolle, pas hem regelmatig toe en het voelt véél beter in het op deze manier te doen ????????
  Groetjes Arjette

  Beantwoorden
  • Astrid zegt:

   Wat gaaf dat je het nog weet én dat je het toepast Arjette! Ja, werkt goed he? Je blijft zo goed in je eigen energie daardoor. Lekker! Groetjes, Astrid

   Beantwoorden
 2. Eefje van Os zegt:

  Hoi Astrid,
  Helemaal mee eens alhoewel ik ook merk dat het blijven in deze mooie energie soms lastig is.
  Niets mooiers dan liefde en positieve energie????❤️
  Groetjes eefje

  Beantwoorden
  • Astrid zegt:

   Hoi Eefje, ja, iedereen heeft mindere en mooie dagen. En op die mindere valt het niet altijd mee, en dat is weer feedback en een mooie gelegenheid om te kijken waar je mogelijk over je eigen grenzen bent gegaan.
   En inderdaad: niets mooiers dan liefde en positieve energie. ????

   Beantwoorden
 3. Heleen zegt:

  Heerlijk om dit te oefenen. Ik ben van mening dat alles valt en staat met de juiste energie. Ik ben mens en ook mij lukt het nu nog niet altijd. Oefenen is het leukste wat er is.

  Beantwoorden
 4. Paul zegt:

  Lieve Astrid,

  Jaaaaa, prachtige krachtige positieve energie stuur je naar mijn digitale brievebus!
  Dankjewel ook namens de medemens nog te ontmoeten…:)
  Groet, Paul

  Beantwoorden

Het zou heel gaaf zijn als je je reactie achterlaat.

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *