Wie jarig is trakteert!

astridentius.nl lunch verjaardag

Op 18 juli mag ik 47 (holy moly!!!) kaarsjes uitblazen. Je snapt: ik ben nu al bezig met ademhalingsoefeningen ?.

Deze heugelijke mijlpaal – je wordt tenslotte maar één keer 47 – ga ik vieren met een geheel verzorgde lunch op zaterdag 8 juli, van 12.00 tot 14.00 uur. Jij kunt er ook bij zijn!

Uitnodiging voor een overheerlijke lunch!

Omdat we mijn verjaardag vieren staan gezelligheid, plezier en leuke gesprekken voorop. Vier je mijn verjaardag mee tijdens deze lunch? Dit is de uitgelezen kans om mij persoonlijk te vragen wat je van me wilt weten.

Welke vragen wil je aan me stellen?

Je mag gratis en voor niets bij me komen lunchen wanneer jouw vraag tot de leukste en origineelste behoort. Dus wat wil je van me weten? Als trainer? Als coach? Als dochter? Als single. Als wie dan ook?
Ik ben heel nieuwsgierig naar de leukste en origineelste vragen.

Als jouw vraag tot de 8 leukste behoort, mag je lekker aanschuiven voor een overheerlijke lunch. In de tuin ga ik vanuit, want ik reken op mooi weer.

Kom maar op met je vraag. Stel ‘m hieronder in het reactieveld, dit kan tot 28 juni. Op 29 juni kies ik de winnaars en als jij daar één van bent (dat zou zomaar kunnen!) krijg je uiteraard bericht.

Misschien zien we elkaar wel op 8 juli in Hensbroek voor een heerlijke lunch en ‘pick my brain’. Hoe ‘lekker’ zou dat zijn?

 

Stel hieronder bij Reacties in het kort je vraag.

Wil je een e-mail ontvangen wanneer een nieuwe BLOG verschijnt?

16 antwoorden
 1. Roelf van Til zegt:

  Vind het heerlijk om te kunnen genieten van jou én de overige gelukkigen in de prachtige tuin van je nieuwe huis anex cursus verblijf.

  ( waarvan je 1juni j.l. de sleutel hebt mogen krijgen )

  Beantwoorden
 2. Mirella zegt:

  Stel je voor, je sluit je ogen 1 minuut lang. Als je ze weer open doet, ben je in een ander land. Je ben daar dan 1 maand. In welk land hoop je dan te zijn en wat ga je daar zoal doen?

  Beantwoorden
 3. Yvonne zegt:

  Wat een leuk idee Astrid! Ik heb een vraag voor je:welke overtuiging heeft het meeste positieve invloed (gehad)op waar jij nu staat op je bijna 47e?

  Beantwoorden
 4. Anneke Louwe zegt:

  Hoi Astrid,
  ooit las ik in een interview, dat je misschien wel opzoek bent/was naar een vrouw op het witte paard.
  Zie je al iets galopperen aan de horizon?
  Een bijzondere verjaardag gewenst!

  Groeten, Anneke Louwe.

  Beantwoorden
 5. Nelleke Guijt zegt:

  Hallo Astrid, wat ik jou zou willen vragen is: wat wil je nog in je leven? Wat hoop je voor jezelf? Waar droom je nog van? Wat zou je nog willen bereiken? En welke doelen stel je jezelf om daar te komen? En hoe denk je die doelen dan te realiseren? Jeetje, het is heel veel. Maar ik ben oprecht nieuwsgierig!
  Ik vraag je dit vanuit het feit dat ik zelf op een punt sta in mijn leven dat ik opnieuw keuzes kan maken. Daarnaast ben ook ik dochter van een moeder die dementeert. Zo zijn er wel meer raakvlakken.
  Ik wens je hoe dan ook een heel fijne verjaardag.
  Grioeten,
  Nelleke

  Beantwoorden
 6. Simone zegt:

  Hoi Astrid,
  Op welke mooie manier heb jij “oplossingsgericht werken” toegepast in je leven? Geef je hiervan ook een cursus “ïn de notendop”?
  Een hele fijne verjaardag toegewenst!
  Groetjes, Simone

  Beantwoorden
 7. Marjonne zegt:

  Stel je wordt benaderd door iemand die door jou gecoached wil worden. Bij jullie eerste ontmoeting voel je direct weerstand zodra je de ander ziet. Zo van: hé jakkes, hier heb ik he-le-maal geen zin in! Wat een vreselijk type!
  Wat doe je ?

  Beantwoorden
 8. Hans Hoen zegt:

  Welke positieve energie stroomt er door je lichaam en stuurt en geeft richting aan het leven dat je nu leidt ?

  Warme groet en kus, Hans
  En mocht ik nog niet tot de gelukkigen horen haha niet getreurd door mij, we komen elkaar zeker weer eens tegen op ons levenspad, hele fijne verjaardag toegewenst!!

  En ik ben een beetje simpel ha ha had je hele verhaal niet goed gelezen, sorry ha ha

  Beantwoorden
 9. Karin Munster zegt:

  Ik had een mooie reactie geplaatst, maar die is blijkbaar niet verstuurd….dus in de ‘herkansing’. Jij leeft jou droom, qua ‘werk’ invulling. Achter welke beslissing die je genomen hebt sta je 100% en waarom ? Uh, waarom maar 1 vraag ???? Ik wil nog veel meer aan je vragen….

  Beantwoorden
 10. Karin Munster zegt:

  Lastig om uit zoveel mooie mensen te kiezen. Natuurlijk gun je jezelf het beste. Van welk stukje van jezelf hou jij het meest ? En waarin zou een toekomstige partner jou kunnen aanvullen ?

  Beantwoorden
 11. Karin Munster zegt:

  Wat een ontzettend inspirerende manier om je verjaardag te vieren. Wat dat aangaat zit jij in een mooie wereld. Dat doe je goed. Je weet wat je wilt. Verwoordt het duidelijk. Hoe zit dat met je gevoel ? Kun je daar goed naar luisteren ?

  Beantwoorden

Het zou heel gaaf zijn als je je reactie achterlaat.

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *