Wat zou jij leuk vinden om een ander cadeau te doen?

Dit jaar bestaat mijn bedrijf 10 jaar. T-i-e-n jaar… ik weet nog als de dag van gister dat ik stond te bibberen tijdens de trainerstraining. Om van het examen maar niet te spreken. Klotsende oksels en een dreunende hartslag. Wat vliegt de tijd zeg!

1 oktober 2008

Toen ging ik naar de Kamer van Koophandel. Vol trots en met bonzend hart. Want waar begon ik in hemelsnaam aan? Is er wel markt voor? Er zijn toch al genoeg trainers? Die nog eens veeeeel, en veeeeeel beter zijn dan ik? Komen er wel cursisten?

Maar gelukkig toch de stoute schoenen aangetrokken (al moest ik ze eerst even zoeken) en naar Alkmaar gereden. Ik voelde me heel bijzonder (ik een eigen bedrijf… waaaaaaahhhh!!!) maar bij de KvK is het business als usual en dus kwam ik een tikje gedesillusioneerd naar buiten. Mét een inschrijving dat wel, en dus was mijn bedrijf Astrid Entius Training & Coaching een feit. Yes!!!

Elk jaar feestelijk vieren duurde maar even…

De eerste twee, drie jaar ging ik op 1 oktober uit eten. Want mijn bedrijf  bestond een jaar! Of twee! Of drie! Om de jaren erop op 1 oktober even te denken: o ja, mijn bedrijf bestaat zoveel jaar. Leuk. En weer door! En dan afgelopen jaar… ik dacht steeds, 1 oktober, 1 oktober, wat is er toch? Om de volgende dag te beseffen hoe of wat…

Dit jaar ga ik het anders doen! Ik ga dit jaar eens flink uitpakken

Al is oktober nog een eind weg, ik heb besloten om elke maand tot en met oktober iets weg te geven. Natuurlijk heb ik wel een aantal ideeën, maar ik zou graag van jou willen horen wat je zelf zou willen ontvangen en wat je een ander graag zou willen geven. Een aardigheidje, iets leuks, geen prul (lief zijn voor het milieu hé, ik ga natuurlijk niets iets weggeven wat zo de prullenbak in belandt) en wat eenvoudig per post op te sturen is.
Laat je hieronder bij ‘Plaats een reactie’ even weten wat jij een leuk cadeautje zou vinden? De leukste cadeau-suggesties worden werkelijkheid – wie weet behoor jij tot een van de gelukkige ontvangers.

20 antwoorden
 1. Heleen zegt:

  Wat weer een gaaf idee Astrid. Het is nog geen oktober en kan je nog niet feliciteren, maar ik wens je nu alvast heel veel plezier in dit jubileumjaar. En helemaal gaaf dat je ons erbij wilt betrekken en plezier ervan mee mogen beleven.
  Een cadeautje die ik zelf zou willen ontvangen: een leuk armbandje wat mij herinnert aan jou als top NLP-vakvrouw. Dan is het nog makkelijker voor me om NLP te blijven integreren in mijn leven. En eigenlijk gun ik dat een ander ook….

  Beantwoorden
 2. Karen zegt:

  Wat leuk Astrid, alvast gefeliciteerd.
  Kijk eens op https://www.nicmic.nl/nl/webshop/
  Ik denk dat het bij je past, en de verschillende beeldjes kunnen ook staan voor wat deelnemers hebben bereikt, meer zicht, rust, kleur of dikkere huid.
  Nieuwsgierig geworden? Heel goed! Ik ben benieuwd wat je er van vindt (als je het nog niet kent want dat zou ook kunnen). Groet Karen

  Beantwoorden
 3. Eva zegt:

  Hoi Astrid, leuk idee! En top, een jubileum jaar! Ik denk dat een leuk kadootje zou zijn een boekje met daarin verkort allerlei NLP modellen, makkelijk leesbaar en snel toepasbaar. In een zak formaat zodat je het altijd bij je hebt en dus snel kunt raadplegen. ( voor trage vergeters, zoals ik!) Ik ben benieuwd wat jij hiervan vindt..!

  Beantwoorden
  • Astrid Entius zegt:

   Een zakformaatboekje met alle belangrijke dingen. Dat zou zomaar voor meerdere mensen ook heel waardevol kunnen zijn. Leuk! Ik laat het borrelen, dank je wel!

   Beantwoorden
 4. Bianca zegt:

  Wauw Astrid! Hoe gaaf is het als je iemand blij kan maken met een cadeau?! Wat een leuke aktie heb je bedacht!
  Maar hoe gaaf is het als jijzelf het cadeau bent?! Nee je hoeft niet te zingen! 😉 Ik vind een vervolg cursus van jou training een geweldig en origineel cadeau om te krijgen! Natuurlijk pas jij niet door de brievenbus maar daar heb je vast wel een idee cq oplossing voor!
  Van harte gefeliciteerd met je jubileum jaar! Geniet van alle mooie trainingen die stuk voor stuk uniek zijn! Op naar mog heel veel mooie jaren!

  Beantwoorden
  • Astrid Entius zegt:

   Hoi Bianca, als je mij door de brievenbus wilt krijgen moet ik óf op rantsoen of we gaan eens kijken naar XXL-brievenbussen, haha. Een vervolgcursus is een geweldig idee. En qua bedrag heb ik een aardigheidje in gedachten. Iets kleiners. Ik ga op zoek naar een mini-me. Of een mini-mini-training. Merci voor je idee. Ik ga eens kijken hoe dit in de praktijk te brengen is.

   Beantwoorden
 5. Irma zegt:

  Gefeliciteerd Astrid!
  Ik zou het een leuk kado vinden als één van de oneliners op een tegeltje staat.
  Haakje eraan, strikje erom….
  Voor nu: geniet van je jubileumjaar en verheug je op wat er komen gaat!

  Beantwoorden
 6. Pauline zegt:

  Van harte gefeliciteerd met het jubileum jaar!!!
  Hoeveel cursisten zijn er bij jou geweest in deze 10 jaar? Vast heel veel. Als kado de oneliners in een zak formaat boekje? Was ze net weer even aan het lezen en denk dan: oh ja, dat is ook zo. Zou handig zijn als je het geregeld even tevoorschijn kunt pakken om jezelf weer even te helpen herinneren. Ik vergeet het snel weer in de hectiek van alle dag.

  Beantwoorden
  • Astrid Entius zegt:

   Dat zou zeker waardevol kunnen zijn Pauline, misschien nog niet zozeer voor de mensen die geen training hebben gehad maar wel degelijk voor de mensen bij wie NLP in het onbewuste aan het integreren is. Bedankt voor het meedenken!

   Beantwoorden
 7. Rob van den Dongen zegt:

  Wat een leuke ideeën allemaal 🙂 ik vind het nog niet zo gemakkelijk om NLP uitgangspunten te kunnen gebruiken. Mogelijk kan een leuke bureaulegger / of mind /map (placemat) waar je de NLP uitgangspunten in woord en beeld /tekening als reminder op kan terug vinden ons daarbij ondersteunen. Kunst van het herhalen…………………

  Heel veel succes met het maken van je keuze…………………..
  groetjes Rob

  Beantwoorden
  • Astrid Entius zegt:

   Dank je wel Rob. Ook deze neem ik mee en ik denk nog even verder voor de mensen die nog geen NLP hebben gehad. Wie weet sowieso een keer een goed idee om iets met de NLP-onderwerpen te doen.

   Beantwoorden
 8. Danielle vaendel zegt:

  Gefeliciteerd Astrid,

  Alweer 20 jaar .
  Leuke ideeen allemaal.
  Wat ik ook leuk zou vinden is gedurende 2018 iedere dag of week een one-liner of NLP gedachte in een mail. Als reminder .

  Beantwoorden
 9. Sara zegt:

  Ey Astrid,

  Even relaxed op mijn bankje, voetjes omhoog, kreeg ik een super idee voor jou!
  En die deel ik natuurlijk graag 🙂

  Opgegroeid tussen de bomen, geworteld.
  In een Notendop inspireren, groeien.

  Hazelnootboom:
  De hazelnootboom wordt gezien als de “wijze boom”. Alle wijsheid zit, zoals het gezegde luidt, ‘in een notendop’. De boom moedigt aan om op zoek te gaan naar informatie en inspiratie op verschillende vlakken. In de kern van de hazelnoot wordt al het goede opgeslagen en deze boom leert ons daarom het opslaan en doorgeven van kennis.

  WAUW!

  Voor meer info: http://www.geefeenboomkado.nl

  Beantwoorden

Het zou heel gaaf zijn als je je reactie achterlaat.

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *