Omdat ik achter mijn trainingen sta: niet tevreden geld terug

Voor het eerst sinds 1 oktober 2008 bied ik een niet-tevreden-geld-terug-mogelijkheid aan. Omdat dat misschien net het zetje is dat jij of iemand in jouw omgeving nodig heeft.

Hindernissen, hobbels, beren op de weg, 1001 redenen om niet in zichzelf te investeren. Ik hoor de pijn en de struggels bij anderen en heb er ontzettend veel moeite mee dat ze er soms voor kiezen om het eerst nog erger te laten worden. Wegens tijdgebrek, angst, onzekerheid of wat dan ook.

Frustrerend

Voorbeeld: Iemand zit ziek thuis. Niks lichamelijks maar hij is ‘gewoon helemaal op’. Ik zie de struggel en het ongemak. Dit wil je toch niet zo door laten gaan? Hier wil je toch vanaf? En toch kiezen mensen er vaak voor het nog even door te laten sudderen. Omdat ze denken dat het vanzelf over gaat.

Soms is het nog niet erg genoeg

Dat klinkt misschien gek maar het is wel zo in mijn ogen. Mensen gaan vaak pas in actie als ze het echt he-le-maal zat zijn en niet meer anders kunnen. Dan pas is het moment: het moet anders!

Je belabberd voelen kan comfortabel zijn

Klinkt dat gek? Soms voelt iemand zich al zo lang ellendig of he-le-maal op, dat ie niet meer weet hoe het anders kan en hoe het voelt om zich goed te voelen. En dus is het vervelende gevoel van he-le-maal-op-zijn vertrouwd geworden. En wordt het spannend als het anders is, dus houdt ie het daarom hier maar bij, want dit is bekend.

Ik weet er alles van

10 jaar heeft mijn burn-out geduurd. T-I-E-N jaar!! Absurd. Ik was nogal eigenwijs. Vond dat ik nog wel even door kon gaan ook al viel ik er bijna letterlijk bij neer. En dat voorkwam ik alleen maar omdat ik me goed vast hield. Ik strompelde naar mijn bureau, handen langs de muren om me staande te houden. Toen ik eenmaal zat zei een collega: ‘Zou jij niet naar huis gaan?’ Hoe durfde ie dat te zeggen!! Ik kon best mijn werk doen. Ik had zittend werk dus dat kon makkelijk. Wat dacht ie wel? Je meldt je toch niet zomaar ziek? Tssss….

Een seconde of tien zag ik helemaal niets meer

Ze hebben me naar huis gebracht. Ik vond dat ik nog wel kon rijden maar ze waren het niet met me eens. De tijd die ik toen heb gehad was loodzwaar. Sokken aantrekken was een bereklus. Elke dag was slopend. Ik stond enorm in de min en dus zwaar in het rood op mijn energiebankrekening. En dat ik me mezelf allemaal aangedaan…

Trap niet in dezelfde valkuil als ik!

Herken je dit gedrag? Van jezelf of van iemand in je omgeving?

Dan hier mijn noodoproep: trek aan de bel! Laat me je of die ander helpen! Het is zoveel eenvoudiger dan je nu nog denkt.

NLP hielp mij uit mijn burn-out

Dus ik weet waar ik over praat. En ik weet hoe het leven er daarna uitziet.

Toch nog even zo doorgaan?

Als je je in mijn verhaal herkent, wat kost het je om zo door te gaan?
Welk effect heeft dat op jou?
Op jouw gezondheid?
Op je energielevel?
Wat kost het je met betrekking tot je relatie met je partner, kinderen, vrienden, familie, collega’s?
Wat doet het met je eigenwaarde?
Is het ’t dat allemaal waard?

Niet tevreden geld terug

Dit bood ik laatst iemand aan bij wie ik de neerwaartse spiraal zie. Heb ik nog niet eerder gedaan. Maar waarom zou dit aanbod alleen voor die persoon zijn?
Dus:
Als je je nu inschrijft voor de NLP in een notendop 1-training die op 16 januari aanstaande van start gaat, bied ik jou de unieke mogelijkheid om je geld terug te krijgen als je na 4 trainingsdagen niet tevreden bent. Dit geldt alleen voor de paar plaatsen die nu nog over zijn in deze training.

Je hebt nog tot 31 december 2018, 23.59 uur

Zodat je 2019 goed van start kan gaan. En dat wat je niet helpt achter je kan laten. Omdat je het verdient.
Ga je proosten op een goed jaar?

Is dit niet op jou van toepassing?

Geef het dan door aan iemand anders in je omgeving. Niemand verdient het om aan te modderen.

Is de training dan alleen voor mensen die in een negatieve spiraal zitten?

Zeker niet! Het gaat over zoveel meer. Over bewust worden van je eigen gedrag, denken in mogelijkheden, communicatie met jezelf én met anderen, energie besparen, stoppen met invullen en negativiteit buiten je houden. En nóg veel meer.

Nog vragen?

Bel of mail me gerust. Ik help je graag. Ik heb het werk even neergelegd en ga ik samen met mijn vriend en familie genieten van de feestdagen. Omdat ik geleerd heb om goed voor mezelf te zorgen en mijn batterijtje op te laden. 4 januari ga ik weer aan de slag en dan ben ik er weer om mijn mail te openen en de reacties te lezen. Het kan dus even duren voor je antwoord krijgt.

Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2019!

0 antwoorden

Het zou heel gaaf zijn als je je reactie achterlaat.

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *