Hebbes!

Daar komt ie (tromgeroffel…)

I K   H E B   E E N   H U I S   G E K O C H T ! ! !

Na 6 jaar zoeken komt er eindelijk een eind aan mijn zoektocht. Begin juli wordt dit ‘spulletje’ zoals de makelaar zei, van mij. Ik kan niet wachten!!!!

Weg uit Hensbroek

Er is niks mis met mijn huidige huis. Ik had ‘m zo op willen tillen en mee willen nemen. Alleen denk ik dat het dan bij mijn buurtjes een beetje fris zou worden zo zonder zijmuur.

Een eigen trainingsruimte

Na 12 1/2 jaar trainingen geven in mijn huis komt mijn wens een eigen trainingsruimte te hebben eindelijk uit. Met het vooruitzicht trainingen in mijn eigen trainingsruimte te geven, los van mijn woning is echt heeeeel lekker hoor. En dit niet alleen. Wat te denken van die rust daar. En het uitzicht. Zalig! Daar hou ik van. Lekker landelijk, groot erf, tot heel lang zon (en ook al vroeg). Kom maar door hoor. Is het al juli?

Op naar Waarland dus

Waarland? Waar ligt dat? Tussen Alkmaar en Schagen. Of tussen Heerhugowaard en Schagen.
Ik kan wel zeggen: ‘bij Zijdewind’ maar dat zegt je niet zoveel waarschijnlijk.
Nieuwsgierig? Wie weet zien we elkaar snel in Waarland.

En nu?

Voor het zover is, is er nog genoeg te doen. Ik ben bezig met vloeren, ramen en kozijnen, een grasmaaier (lijkt me handig daar), verlichting, verwarming, wel of geen nieuw theehuis, enz.

Funda

Mijn huis in Hensbroek komt eind mei op Funda. Als je van heerlijk uitzicht, een privacyvolle tuin en een grote schuur houdt, zou ik zeker even kijken. En als je benieuwd ben naar mijn unieke stabureau of gewoon wilt weten hoe ik heb gewoond mag je ook best even gluren.

Vertrouwen

Ik heb altijd het vertrouwen dat mijn ideale plek op mijn pad zou komen. Nou ja, bijna altijd. Als ik weer eens teleurgesteld afscheid moest nemen van een huis dat ik in gedachten al gekocht en ingericht had, kon het soms even duren. Maar daarna: weer vol vertrouwen!
Goed om stil te staan wat jij op je pad nodig hebt. Kan ik je erbij helpen? Je weet het, ik vind geen enkele vraag gek.

Je las een blog van mij, Astrid Entius

Reageren mag altijd (dat vind ik leuk!)!

Mogelijkheden:

1 op 1-training – 3 á 4 ochtenden individuele training, al dan niet d.m.v. een vast programma, gericht op jouw groei en wensen
Minitraining En nu ik; doen wat goed is voor míj – Dinsdagavond 8 juni, 19.30 uur, Golfbaan Spierdijk
NLP in een notendop – korte NLP trainingen in kleine groepen
Coaching – individueel – voor snel en effectief inzicht
Online of live coaching – ideaal als je eerst eens rustig wilt kennismaken

En verder:

Astrid, wie?
Wat cursisten ervan vinden

22 antwoorden
 1. Heidi zegt:

  Wauw, wat goed, heb jij effe een leuke zomer voor de boeg! Waarland is super leuk en op de foto zie ik veelbelovende ruimte. Heerlijk woon- en trainplezier straks…

  Beantwoorden
  • Astrid Entius zegt:

   Ik heb zeker een leuke zomer voor de boeg! ???? Kijk super uit naar o.a. dat mooie uitzicht en de lange avonden met eindeloos zon in de tuin.????

   Beantwoorden
 2. Petra zegt:

  Lieve Astrid,

  Vertrouwen én een mega dosis geduld hebben dat dit moois op je pad is gekomen. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe woning! Straks komt ook de tijd en ruimte om afscheid te nemen met een symbolische strik eromheen ????. Nu eerst lekker genieten van dit grote nieuws en proces. Groetjes, Petra Overeem

  Beantwoorden
  • Astrid Entius zegt:

   He lieve Petra, dank voor je bericht. Afscheid nemen kan ook nog wel een dingetje worden ja. Heb in Hensbroek een heerlijk huis dat ik achterlaat. En ik ga er vanuit dat de nieuwe bewoners er net zo van genieten als ik. Of nog meer. Op naar de volgende stap!

   Beantwoorden
 3. Sonja Mensink zegt:

  Super Astrid, gefeliciteerd . Nieuwe fase op een super plek zo te zien. !! Heel veel woon- en werk genot!! Kanjerttttt !!
  Big huggggg

  Beantwoorden
 4. Thomassen- van Nigtevegt Manon zegt:

  Wow Astrid! Fantastisch goed nieuws! Veel plezier met alle voorbereidingen!
  Groetjes Manon Thomassen-van Nigtevegt

  Beantwoorden
 5. Ineke Huisman zegt:

  Wow Astrid, wat heerlijk voor je! Je geduld wordt beloond! Veel succes en plezier met alle voorpret…. en natuurlijk een theehuis????!!! Was de mooiste plek in je trainingen!
  Lieve groet, Ineke

  Beantwoorden
  • Ineke Huisman zegt:

   Pfff ik kon niet in de vakjes zien wat ik waar moest plaatsen…. vast omdat het op m’n telefoon was. Kan je m’n mailadres weghalen??

   Beantwoorden
 6. Heleen zegt:

  Wat een goed nieuws Astrid!!!! Ik was erbij zes jaar geleden toen je deze wens uitsprak. Wat heerlijk om je te volgen en te lezen dat het is gelukt een vrije stek te vinden. En dat in deze tijd! Complimenten voor je vertrouwen en geduld. Veel plezier en tot in je nieuwe trainingsruimte!

  Beantwoorden
 7. Tom sijpheer zegt:

  Wat goed!!! Gefeliciteerd Astrid , een nieuwe droom gaat uitkomen. Succes met je nieuwe huis en veel plezier met alles wat je ga doen en beleven. Zet hem op.

  Groetjes Tom Sijpheer.

  Beantwoorden
 8. YVonne Neefjes zegt:

  Toeval bestaat niet, zeggen ze. Ik zag dit ‘spulletje’ vorige week op Facebook voorbij komen en moest gelijk aan jou denken. Leek me echt iets voor jou. En nu lees ik dat je het hebt! Super! Van harte gefeliciteerd, Astrid. Het vertrouwen en doorzetten is beloond. Veel succes en wie weet tot in Waarland!

  Beantwoorden
  • Astrid Entius zegt:

   Dat is sterk inderdaad Yvonne. Leuk dat je aan me moest denken. Als je door gaat naar de volgende training, kan je mijn spulletje in alle pracht bewonderen. ????

   Beantwoorden
 9. Tineke zegt:

  Wat fantastisch Astrid, geduld is een schone zaak en dat blijkt maar weer!! Ziet er geweldig uit.
  Fijn om naar uit te kijken. Veel woonplezier en veel coachingplezier,
  Groetjes Tineke

  Beantwoorden

Het zou heel gaaf zijn als je je reactie achterlaat.

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *